Kunci Gitar Abah Lala - Ora Ngedan Ora Bebas Chord Dasar

Share:
Am            G
ra ngedan ora bebas..
      Dm          Am
ra ngedan.. ora bebas..
Am            G
ra ngedan ora bebas..
      F    G    Am
ra ngedan ora bebas..

Intro : Am..G..Dm..Am..
        Am..G..F G Am..

  Am
kurang manut opo to jane aku..
 F
opo kurang nurut perintahmu..
 G                  F
arep ngene salah.. arep ngono salah..
    G                  Am
yen ngene terus aku yo wegah..

  Am
cobo golek o wong sing koyo aku..
F
 sing gelem ngerti sifatmu..
  G                  F
jajal kurang pie.. terus kudu pie..
 G                     Am
anane serba salah koyo ngene..

   G
ra pisan ra pindo..
    C
aku isoh ngerteni..
     G                  Am
tapi yen sue-sue aku ra sudi..

   G
penting macak ngedan..
      C
ora gagas peraturan..
 Dm                     E
isoh bebas ra gagas perasaan..

Reff :
 Am            G
 ra ngedan ora bebas..
       Dm          Am
 ra ngedan.. ora bebas..
 Am            G
 ra ngedan ora bebas..
       F    G    Am
 ra ngedan ora bebas..

Musik : Am..G..Dm..Am..
        Am..G..F G Am..

  Am
kurang manut opo to jane aku..
 F
opo kurang nurut perintahmu..
 G                  F
arep ngene salah.. arep ngono salah..
    G                  Am
yen ngene terus aku yo wegah..

  Am
cobo golek o wong sing koyo aku..
F
 sing gelem ngerti sifatmu..
  G                  F
jajal kurang pie.. terus kudu pie..
 G                     Am
anane serba salah koyo ngene..

   G
ra pisan ra pindo..
    C
aku isoh ngerteni..
     G                  Am
tapi yen sue-sue aku ra sudi..

   G
penting macak ngedan..
      C
ora gagas peraturan..
 Dm                     E
isoh bebas ra gagas perasaan..

Reff :
 Am            G
 ra ngedan ora bebas..
       Dm          Am
 ra ngedan.. ora bebas..
 Am            G
 ra ngedan ora bebas..
       F    G    Am  G-G
 ra ngedan ora bebas..

 Am            G
 ra ngedan ora bebas..
       Dm          Am
 ra ngedan.. ora bebas..
 Am            G
 ra ngedan ora bebas..
       F    G    Am
 ra ngedan ora bebas..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Fm            D#
ra ngedan ora bebas..
      Bbm         Fm
ra ngedan.. ora bebas..
Fm            D#
ra ngedan ora bebas..
      C#   D#   Fm
ra ngedan ora bebas..

Intro : Fm..D#..Bbm..Fm..
        Fm..D#..C# D# Fm..

  Fm
kurang manut opo to jane aku..
 C#
opo kurang nurut perintahmu..
 D#                 C#
arep ngene salah.. arep ngono salah..
    D#                 Fm
yen ngene terus aku yo wegah..

  Fm
cobo golek o wong sing koyo aku..
C#
 sing gelem ngerti sifatmu..
  D#                 C#
jajal kurang pie.. terus kudu pie..
 D#                    Fm
anane serba salah koyo ngene..

   D#
ra pisan ra pindo..
    G#
aku isoh ngerteni..
     D#                 Fm
tapi yen sue-sue aku ra sudi..

   D#
penting macak ngedan..
      G#
ora gagas peraturan..
 Bbm                    C
isoh bebas ra gagas perasaan..

Reff :
 Fm            D#
 ra ngedan ora bebas..
       Bbm         Fm
 ra ngedan.. ora bebas..
 Fm            D#
 ra ngedan ora bebas..
       C#   D#   Fm
 ra ngedan ora bebas..

Musik : Fm..D#..Bbm..Fm..
        Fm..D#..C# D# Fm..

  Fm
kurang manut opo to jane aku..
 C#
opo kurang nurut perintahmu..
 D#                 C#
arep ngene salah.. arep ngono salah..
    D#                 Fm
yen ngene terus aku yo wegah..

  Fm
cobo golek o wong sing koyo aku..
C#
 sing gelem ngerti sifatmu..
  D#                 C#
jajal kurang pie.. terus kudu pie..
 D#                    Fm
anane serba salah koyo ngene..

   D#
ra pisan ra pindo..
    G#
aku isoh ngerteni..
     D#                 Fm
tapi yen sue-sue aku ra sudi..

   D#
penting macak ngedan..
      G#
ora gagas peraturan..
 Bbm                    C
isoh bebas ra gagas perasaan..

Reff :
 Fm            D#
 ra ngedan ora bebas..
       Bbm         Fm
 ra ngedan.. ora bebas..
 Fm            D#
 ra ngedan ora bebas..
       C#   D#   Fm  D#-D#
 ra ngedan ora bebas..

 Fm            D#
 ra ngedan ora bebas..
       Bbm         Fm
 ra ngedan.. ora bebas..
 Fm            D#
 ra ngedan ora bebas..
       C#   D#   Fm
 ra ngedan ora bebas..